Zongxiao Li(Ye Zhou's group)

Ph.D. Zongxiao LI

E-naik:  zxli@szu.edu.cn

Address:  Room 507,Building of college of electronic science and technology,Shenzhen University, Nanshan District, Shenzhen, Guangdong, China, 518060

EDUCATION:

2016      Harbin Institute of Technology,Material science, PhD

2011      Harbin Institute of Technology,Materials Physics and Chemistry,MSc

2009      Harbin Institute of Technology,Welding Technology and Engineering,BSc

RESEARCH INTERESTS:

Resistive Random Access Memory

Solar Cell

Sensors

PUBLICATIONS:

International Journal Paper

1、Li, Z. X., Liu, X. L. (2015). "Temperature-Dependent Photoluminescence Property of Self-Assembly ZnO Nanowires Via Chemical Vapor Deposition Combined with Hydrothermal Pretreatment." Materials 8, 7598-7603.

2、Li, Z. X., X. L. Liu, W. J. Chen, X. Y. Zhang, Ying Wang, W. M. Xiong and Yue Zheng. (2014)."Switchable Diode Effect in Ferroelectric Thin Film: High Dependence on Poling Process and Temperature." AIP Advances 4, 127111.

3、Ma, W. J., S. P. Lin, J. M. Luo, X. Y. Zhang, Ying Wang, Z. X. Li, B. Wang and Yue Zheng. (2013). "Highly Uniform Bipolar Resistive Switching Characteristics in Tio2/Batio3/Tio2 Multilayer." Applied Physics Letters 103, 262903.