Beibei Zhou(Ke Pan's group)

Ph.D.

E-mail:  8haozhoubei@163.com

Address:  Office 339, Shenzhen University

EDUCATION:

2016       Wuhan University, Ecology, PH.D

2010       Henan University of Urban Construction, Biology technology, Bachelor

RESEARCH INTERESTS:

Molecular ecology of aquatic botany, genetic diversity and biogeography

The relationship of Metal accumulation and phylogeny of marine animals

PUBLICATIONS:

1、Beibei Zhou, Zhenjie Ding, Dan Yu*, Xinwei Xu*. 2016. Comparison of genetic diversity in four Typha species (Poales, Typhaceae) from China. Hydrobiologia, 770:117-128.